Kontakt

Pia von Scholten

Mail: piascholten@gmail.com

Adresse: Hellerupvej 65 2900 Hellerup

Telefon: 61312210/39403935

Hjemmeside: www.piascholten.dk

Pia von Scholten arbejder med akryl på lærred. Temaerne er himmel, hav og landskaber. Hun arbejder via farvernes kontraster at fange naturens stemninger med abtrakte antydninger.

Urolig himmel

Pia von Scholten er tidligere lærer, har malet i mange år og er medlem af kunstnersammenslutningen ÅBNE DØRE, Gentofte.

”Det er især arbejdet med farver, der inspirerer mig. Jeg kan lide at arbejde med forskellig former og farvesammensætninger til at beskrive naturens stemninger.  I mine billeder prøver jeg at gøre motiverne mere udtryksfulde ved at fange stemninger og nuancer i landskabet i en mere ekspressiv/abstrakt stil. Indimellem kan jeg godt lide udfordringen ved at male et billede, hvor jeg giver mig selv et begrænset farvevalg, og jeg har da også påtaget mig flere bestillinger, hvor der har været ønsket et bestemt udvalg af farver. Det har været en sjov udfordring.”

BEMÆRK:

Malerierne ligger med målene 20 cm x 20 cm til 80 cm x 100 cm. Priserne ligger fra ca. 450 kr til 5.500 kr

Du er velkommen til hver en tid at komme og se malerierne på Hellerupvej efter forudgående aftale. Er du interesseret i at købe et maleri eller vil du booke en udstilling(f.eks Kunstforeninger m.m.), så kontakt mig på ovenstående kontaktoplysninger Du er velkommen til at låne et maleri med hjem, inden du bestemmer dig for at købe, hvis du er usikker på, om det passer ind. Jeg har også i nogle tilfælde malet malerier på bestilling, hvor størrelse og farveskala er bestemt på forhånd og hvor motivet kan diskuteres.:-) Størrelsen på malerierne er pt fra 20 cm x 20 cm til 80 cm x 100 cm

30 cm x 40 cm