Kontakt

Pia von Scholten

Mail: piascholten@gmail.com

Adresse: Hellerupvej 65 2900 Hellerup

Telefon: 61312210

Hjemmeside: www.piascholten.dk

Jeg er meget ude i naturen og bader året rundt, så jeg er meget inspireret af de stemninger naturen og  himlen giver mig. Jeg har altid været fascineret af farverne og deres kontraster i naturen. Jeg arbejder med akryl på lærred og på papir, og jeg arbejder med motiverne landskab, himmel og hav.Jeg elsker den udfordring, det er at eksperimentere og lade mig styre af farverne sammensætninger, så farverne spiller sammen på lærredet. I mine billeder prøver jeg at gøre motiverne mere udtryksfulde ved at fange naturens nuancer og stemninger med et mere ekspressivt og abtrakt udtryk. 

Jeg er udover “Åbne Døre, Gentofte” medlem af kunstnersammenslutningerne “Akio” i Odsherred og “Aktiv kunst” i Hørsholm. Jeg har deltaget i Den Censurerede Udstilling i Hvidovre og udstillet i flere forskellige kunstforeninger bl.a. Codan og Styrelsen for Dataforsyning.

Urolig himmel

”Det er især arbejdet med farver, der inspirerer mig. I mine billeder prøver jeg at gøre motiverne mere udtryksfulde ved at fange stemninger og nuancer i landskabet i en mere ekspressiv/abstrakt stil. 

Du er velkommen til hver en tid at komme og se malerierne på Hellerupvej efter forudgående aftale. Er du interesseret i at købe et maleri eller vil du booke en udstilling(f.eks Kunstforeninger m.m.), så kontakt mig på ovenstående kontaktoplysninger Du er velkommen til at låne et maleri med hjem, inden du bestemmer dig for at købe, hvis du er usikker på, om det passer ind. Jeg har også i nogle tilfælde malet malerier på bestilling, hvor størrelse og farveskala er bestemt på forhånd og hvor motivet kan diskuteres.:-) Størrelsen på malerierne er pt fra 20 cm x 20 cm til 100 cm x 130 cm