Kontakt

Pia von Scholten

Mail: piascholten@gmail.com

Adresse: Hellerupvej 65 2900 Hellerup

Telefon: 61312210

Hjemmeside: www.piascholten.dk

Pia von Scholten arbejder mest med akryl på lærred, men også på papir. Temaerne er himmel, hav og landskaber. Hun arbejder via farvernes kontraster at fange naturens stemninger med abtrakt islæt. Pia von Scholten er medlem af kuntnersammenslutningen ÅBNE DØRE, Gentofte og kunstnerfæffeskaberne Aktiv Kunst i Hørsholm, AKIO i Odsherred. Pia von Scholten er tilligere præsenteret på artmoney.org.

Urolig himmel

”Det er især arbejdet med farver, der inspirerer mig. Jeg kan lide at arbejde med forskellig former og farvesammensætninger til at beskrive naturens stemninger.  I mine billeder prøver jeg at gøre motiverne mere udtryksfulde ved at fange stemninger og nuancer i landskabet i en mere ekspressiv/abstrakt stil. 

Du er velkommen til hver en tid at komme og se malerierne på Hellerupvej efter forudgående aftale. Er du interesseret i at købe et maleri eller vil du booke en udstilling(f.eks Kunstforeninger m.m.), så kontakt mig på ovenstående kontaktoplysninger Du er velkommen til at låne et maleri med hjem, inden du bestemmer dig for at købe, hvis du er usikker på, om det passer ind. Jeg har også i nogle tilfælde malet malerier på bestilling, hvor størrelse og farveskala er bestemt på forhånd og hvor motivet kan diskuteres.:-) Størrelsen på malerierne er pt fra 20 cm x 20 cm til 100 cm x 130 cm